Bjørnar sin blogg

November 6, 2007

Fotballmirakelet på Mestalla

Filed under: Uncategorized — bjorjost @ 9:58 pm

JAAAAAA!

Norges beste lag gjorde det igjen, og banens beste var:

rbk_280_1194384690.jpg

trur eg, men det gjekk litt i ball for meg ei stund der.

Sjå http://www.rbkweb.no for mykje skryt av RBK.

Dette slår San Siro og, trur eg, fytti katta.

Advertisements

3 Comments »

 1. Typisk RBK å ta ut alt denne kvelden, slik at unitedsupportande norske aviser slapp å skrive noko om rekorden til l’pool =) Men for all del – stort av RBK.

  Comment by anki — November 10, 2007 @ 5:51 pm

 2. Kan ikkje holde med eit utanlandsk lag over eit norsk lag anki, det vert som å halde med England når dei møter Norge i landskamp. Eg ville til og med heldt med både Brann og Lillestrøm mot einkvar utanlandsk klubb, inkludert det laget eg held med i England.

  Dette er ellers same reaksjonen som ein del raude supportarar frå noregs nest største by hadde, misunning istadenfor at ein gledar seg over at Rbk (og Norge) rundspelar eit av europas beste lag 2 GONGER!!

  Bra av Liverpool, bevares, men kva har det med oss i Gnore å gjere?

  Comment by bjorjost — November 10, 2007 @ 6:47 pm

 3. Har ikkje so mykje med oss i Gnore å gjere (Norge for ordens skuld) – men eg tek vel ikkje hardt i når eg seier at RBK har holdt eit dårleg nivå denne sesongen! Og at dei då skulle smelle til å spele ein slek kanonkamp akkurat den kvelden det losna for liverpool var jo – i mine auger – typisk RBK.

  Det har vel vore eit par landskampar Norge har spelt som ein etterpå kan verte frista til å holde med andre nasjonar, men sjølvsagt gjer eg ikkje det. Landslaget kan ikkje samanliknast med klubblag-spel – so nasjonalistikse er ved dei fleste. Einaste grunnen til å holde med norske lag i Europa viss du ikkje er fan frå før er jo at det fremmar norsk fotball – men spesielt entusiastisk klarar ikkje eg bli om eit norsk lag vinn ein uefa-cup-kamp. OK, litt annaleis når det gjeld CL, men RBK har aldri vore mitt lag. Etter haldninga dei viste i ein uavgjortkamp eg såg på fosshaugane for nokre år tilbake klarar eg ikkje å holde med dei på nokon måte. Slek er det. Og det har vel mykje å gjere med at eg ikkje intresserar meg spesielt for norsk fotball generelt.

  Hmm… vart litt mykjer dette. Eg er jo heller ikkje misunneleg på at RBK vinne og gjere det bra – dei møtte jo og eit mykje betre lag enn L’pool og i tillegg på bortebane – men det var jo eigentleg ikkje RBK eg var irritert på, uttrykte meg kanskje litt uklårt – det var norsk aviser som var utgangspunktet for aggresjonen min =)

  Comment by anki — November 10, 2007 @ 7:15 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: